Jam tangan Guess dan pelbagai jenama hebat lain.

6:29 PTG Dicatat oleh Juliana Seth

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Selepas beberapa order "biskut raya" telah berjaya saya perolehi daripada rakan-rakan di Facebook dan pengunjung blog ini...saya sekarang bersedia untuk menambahkan lagi beberapa item "menarik" untuk di jual secara online. Kali ini saya ingin menjual koleksi jam tangan wanita dari beberapa jenama terkemuka seperti Guess,Esprit dan DKNY.

Bagi rakan-rakan yang sememangnya berminat untuk menambahkan koleksi jam tangan peribadi atau ingin menggayakan jam tangan mengikut kesesuaian penampilan...pastinya, ini adalah peluang anda kerana saya menyediakan koleksi paling terbaru pada harga terbaik. Untuk para jejaka yang sedang berusaha untuk memenangi hati si dia..ini adalah masanya untuk anda menghadiahkan sesuatu yang bermakna buat yang tersayang...isteri, kekasih atau bakal kekasih :)

Sila skrol ke bawah dan anda akan disajikan dengan barisan jam tangan paling terkini di muka bumi ini...silalah pilih yang mana satu berkenan di hati.


Model: 11532L1 INSTIGATOR DIAMOND Gold Multichain Bracelet Watch




Buatan: GUESS
Model: 11532L1 INSTIGATOR DIAMOND Gold Multichain Bracelet Watch
Code: G101
Harga: RM70.00
Kos Penghantaran Ekspress: Semenanjung RM5.00/Sabah@Sarawak RM10.00
Kotak: Guess Gift Box Diberikan PERCUMA.
Tempahan: Sila email citrus_gallery@yahoo.co.uk Pertanyaan: Sila hubungi 019-2099800 (Juliana)




Model: Women's Heart Bracelet U85041L1



Buatan: GUESS
Model: Women's Heart Bracelet U85041L1
Code: G106
Harga: RM70.00
Kos Penghantaran Ekspress: Semenanjung RM5.00/Sabah@Sarawak RM10.00
Kotak: Guess Gift Box Diberikan PERCUMA.
Tempahan: Sila email citrus_gallery@yahoo.co.uk Pertanyaan: Sila hubungi 019-2099800 (Juliana)



Model: w10569L1 Double G Full Diamond Ladies Jewelery Watch



Code: G103
Harga: RM70.00
Kos Penghantaran Ekspress: Semenanjung RM5.00/Sabah@Sarawak RM10.00
Kotak: Guess Gift Box Diberikan PERCUMA.
Tempahan: Sila email citrus_gallery@yahoo.co.uk atau layari http://julianaseth.blogspot.com/2010/08/jam-tangan-guess-dan-pelbagai-jenama.html
Pertanyaan: Sila hubungi 019-2099800 (Juliana)



Maybank 151034648964 Juliana Binti Seth


CIMB 01050113767525 Juliana Binti Seth


Sila Pilih & Klik Logo Bank Pilihan Anda






Model: w10569L1 Double G Full Diamond Ladies Jewelery Watch



Buatan: GUESS
Model: w10569L1 Double G Full Diamond Ladies Jewelery Watch
Code: G103
Harga: RM70.00
Kos Penghantaran Ekspress: Semenanjung RM5.00/Sabah@Sarawak RM10.00
Kotak: Guess Gift Box Diberikan PERCUMA.
Tempahan: Sila email citrus_gallery@yahoo.co.uk atau layari http://julianaseth.blogspot.com/2010/08/jam-tangan-guess-dan-pelbagai-jenama.html
Pertanyaan: Sila hubungi 019-2099800 (Juliana)



Model: 25 years Aniversary G25 SILVER DIAMOND S.Steel Watch



Buatan: GUESS
Model: 25 years Aniversary G25 SILVER DIAMOND S.Steel Watch
Code: G105
Harga: RM70.00
Kos Penghantaran Ekspress: Semenanjung RM5.00/Sabah@Sarawak RM10.00
Kotak: Guess Gift Box Diberikan PERCUMA.
Tempahan: Sila email citrus_gallery@yahoo.co.uk atau layari http://julianaseth.blogspot.com/2010/08/jam-tangan-guess-dan-pelbagai-jenama.html
Pertanyaan: Sila hubungi 019-2099800 (Juliana)



Model: W11559L1 Jewelry Series Watch for Women



Buatan: GUESS
Model: W11559L1 Jewelry Series Watch for Women
Code: G107
Harga: RM70.00
Kos Penghantaran Ekspress: Semenanjung RM5.00/Sabah@Sarawak RM10.00
Kotak: Guess Gift Box Diberikan PERCUMA.
Tempahan: Sila email citrus_gallery@yahoo.co.uk atau layari http://julianaseth.blogspot.com/2010/08/jam-tangan-guess-dan-pelbagai-jenama.html
Pertanyaan: Sila hubungi 019-2099800 (Juliana)



Maybank 151034648964 Juliana Binti Seth


CIMB 01050113767525 Juliana Binti Seth


Sila Pilih & Klik Logo Bank Pilihan Anda






Model: TRENDY Ladies Jewelry DIAMOND G SILVER BL BRACELET Watch



Buatan: GUESS
Model: TRENDY Ladies Jewelry DIAMOND G SILVER BL BRACELET Watch
Code: G108
Harga: RM70.00
Kos Penghantaran Ekspress: Semenanjung RM5.00/Sabah@Sarawak RM10.00
Kotak: Guess Gift Box Diberikan PERCUMA.
Tempahan: Sila email citrus_gallery@yahoo.co.uk atau layari http://julianaseth.blogspot.com/2010/08/jam-tangan-guess-dan-pelbagai-jenama.html
Pertanyaan: Sila hubungi 019-2099800 (Juliana)



Model: Ladies Jewelry SUNTIMER FULL DIAMOND elegant Watch



Buatan: GUESS
Model: Ladies Jewelry SUNTIMER FULL DIAMOND elegant Watch
Code: G102
Harga: RM70.00
Kos Penghantaran Ekspress: Semenanjung RM5.00/Sabah@Sarawak RM10.00
Kotak: Guess Gift Box Diberikan PERCUMA.
Tempahan: Sila email citrus_gallery@yahoo.co.uk atau layari http://julianaseth.blogspot.com/2010/08/jam-tangan-guess-dan-pelbagai-jenama.html
Pertanyaan: Sila hubungi 019-2099800 (Juliana)



Model: W11559L1 Jewelry Series Watch for Women



Buatan: GUESS
Model: W11559L1 Jewelry Series Watch for Women
Code: G107
Harga: RM70.00
Kos Penghantaran Ekspress: Semenanjung RM5.00/Sabah@Sarawak RM10.00
Kotak: Guess Gift Box Diberikan PERCUMA.
Tempahan: Sila email citrus_gallery@yahoo.co.uk atau layari http://julianaseth.blogspot.com/2010/08/jam-tangan-guess-dan-pelbagai-jenama.html
Pertanyaan: Sila hubungi 019-2099800 (Juliana)



Model: 25 years Aniversary G25 SILVER DIAMOND S.Steel Watch Black Dial


Buatan: GUESS
Model: 25 years Aniversary G25 SILVER DIAMOND S.Steel Watch Black Dial
Code: G104
Harga: RM70.00
Kos Penghantaran Ekspress: Semenanjung RM5.00/Sabah@Sarawak RM10.00
Kotak: Guess Gift Box Diberikan PERCUMA.
Tempahan: Sila email citrus_gallery@yahoo.co.uk atau layari http://julianaseth.blogspot.com/2010/08/jam-tangan-guess-dan-pelbagai-jenama.html
Pertanyaan: Sila hubungi 019-2099800 (Juliana)



Maybank 151034648964 Juliana Binti Seth


CIMB 01050113767525 Juliana Binti Seth


Sila Pilih & Klik Logo Bank Pilihan Anda






Model: W11505L1 Ladies Jewelry Series Spell Check Watch



Buatan: GUESS
Model: W11505L1 Ladies Jewelry Series Spell Check Watch
Code: G109
Harga: RM70.00
Kos Penghantaran Ekspress: Semenanjung RM5.00/Sabah@Sarawak RM10.00
Kotak: Guess Gift Box Diberikan PERCUMA.
Tempahan: Sila email citrus_gallery@yahoo.co.uk atau layari http://julianaseth.blogspot.com/2010/08/jam-tangan-guess-dan-pelbagai-jenama.html
Pertanyaan: Sila hubungi 019-2099800 (Juliana)



Model: Jumbelina Ladies Jewelry FULL DIAMOND GG elegant Watch



Buatan: GUESS
Model: Jumbelina Ladies Jewelry FULL DIAMOND GG elegant Watch
Code: G100
Harga: RM70.00
Kos Penghantaran Ekspress: Semenanjung RM5.00/Sabah@Sarawak RM10.00
Kotak: Guess Gift Box Diberikan PERCUMA.
Tempahan: Sila email citrus_gallery@yahoo.co.uk atau layari http://julianaseth.blogspot.com/2010/08/jam-tangan-guess-dan-pelbagai-jenama.html
Pertanyaan: Sila hubungi 019-2099800 (Juliana)



Model: DKNY WATCH Ladies Silver CRYSTAL STRAP D&G Guess Coach


Buatan: DKNY
Model: DKNY WATCH Ladies Silver CRYSTAL STRAP D&G Guess Coach
Code: DK100
Harga: RM70.00
Kos Penghantaran Ekspress: Semenanjung RM5.00/Sabah@Sarawak RM10.00
Kotak: Gift Box Diberikan PERCUMA.
Tempahan: Sila email citrus_gallery@yahoo.co.uk atau layari http://julianaseth.blogspot.com/2010/08/jam-tangan-guess-dan-pelbagai-jenama.html
Pertanyaan: Sila hubungi 019-2099800 (Juliana)



Model: DKNY WATCH Ladies Gold CRYSTAL STRAP D&G Guess Coach



Buatan: DKNY
Model: DKNY WATCH Ladies Gold CRYSTAL STRAP D&G Guess Coach
Code: DK101
Harga: RM70.00
Kos Penghantaran Ekspress: Semenanjung RM5.00/Sabah@Sarawak RM10.00
Kotak: Gift Box Diberikan PERCUMA.
Tempahan: Sila email citrus_gallery@yahoo.co.uk atau layari http://julianaseth.blogspot.com/2010/08/jam-tangan-guess-dan-pelbagai-jenama.html
Pertanyaan: Sila hubungi 019-2099800 (Juliana)




Model: Esprit: Elegant ladies watch with silver dial, polished silver-coloured stainless steel casing and wristband, casing set with cubic zirconias, 20 mm wide



Buatan: ESPRIT
Model: Esprit: Elegant ladies watch with silver dial, polished silver-coloured stainless steel casing and wristband, casing set with cubic zirconias, 20 mm wide
Code: ES100
Harga: RM70.00
Kos Penghantaran Ekspress: Semenanjung RM5.00/Sabah@Sarawak RM10.00
Kotak: Gift Box Diberikan PERCUMA.
Tempahan: Sila email citrus_gallery@yahoo.co.uk atau layari http://julianaseth.blogspot.com/2010/08/jam-tangan-guess-dan-pelbagai-jenama.html
Pertanyaan: Sila hubungi 019-2099800 (Juliana)



Tentu anda semua dah tengok kesemua imej jam tangan tersebut...Bagaimana..?? Ada yang berkenan di hati..? Bagi saya semuanya cantik-cantik...So, macam yang saya katakan sebelum nie..harga yang saya tawarkan sememangnya sangat menarik..tak mahal dan semua pun boleh membeli...cubalah hadiahkan sesuatu yang istimewa kepada yang tersayang...tentu si dia akan terkejut dan gembira dengan pemberian anda...bagi adik-adik atau kakak-kakak yang suka bergaya ke pejabat dengan penampilan istimewa setiap hari..Bagaimana kalau saya cadangkan anda tukar jam tangan anda setiap hari..atau paling tidak pun 3 hari seminggu..tentu anda akan kelihatan anggun dan bergaya setiap hari.

Untuk pengetahuan anda, setiap pembelian jam tangan wanita GUESS akan disertakan sekali Gift Box "Guess UK"..pastinya dari GUESS.co.uk....istimewa untuk anda...gambar "Gift Box" tersebut seperti kat bawah nie...



Oklah, kepada sesiapa yang berminat, anda boleh bank-in ke dalam akaun saya seperti yang tertera di bawah:

Maybank 151034648964 Juliana Binti Seth


CIMB 01050113767525 Juliana Binti Seth



Anda semua jangan risau berurus-niaga dengan saya..saya telah lama menjalankan perniagaan di internet especially di lelong.com.my....barang yang anda beli pasti akan tiba ke tangan anda atau ke tangan orang yang anda ingin tujukan...

Jika anda ingin membuat tempahan, jangan risau kerana saya sudah siapkan "online form" yang pastinya akan memudahkan anda untuk membuat pembelian.


Maybank 151034648964 Juliana Binti Seth


CIMB 01050113767525 Juliana Binti Seth


Sila Pilih & Klik Logo Bank Pilihan Anda






cheers :)

P/S: Tempahan biskut raya masih dibuka lagi...Tapi,kena cepat kerana tempahan akan ditutup menjelang 11/8/2010...Klik SINI dan anda akan terus dibawa terus ke "page biskut raya". Kepada yang dah order, terima kasih ya dan tunggu saja tempahan anda tiba di muka pintu rumah anda...Nanti kalau dah rasa biskut raya tue...sila komen di sini...Klik SINI untuk order lagi ;)


Salam hormat & Terima kasih

3 ulasan:

  1. Syuhadah Hafriz berkata...

    saya berminat dengan jam CODE: G103. macam mana mahu buat pembayarannya?

  2. sue-sofia berkata...

    Jam tu memang cantik2 dan harganya sungguh menarik.Blog anda adalah yang pertama saya lawati dan menjadi inspirasi kepada saya untuk cuba menceburi bidang uasahawan di internet.saya sangat berbesar hati jika puan dapat melewati blog saya nanti.

    suhailasalleh.com

  3. Ct Baizura berkata...

    masih ada stok lagi tak

Catat Ulasan