Promosi Felinna Beauty Inch Loss Sempena Ramadhan 2013

2:55 PG Dicatat oleh Juliana Seth

felina-inchloss_2 

Salam Ramadhan kepada semua pengunjung laman ini.

Ada berita baik untuk anda......

Pihak admin telah bersetuju untuk menawarkan satu promosi hebat sempena bulan Ramadhan ini iaitu setiap dari anda yang mengunjungi laman ini berpeluang untuk mendapatkan produk Felinna Beauty Inch Loss pada harga cuma RM55.00 sebotol (harga pasaran adalah RM75.00 sebotol). Harga ini (RM55.00) juga termasuk kos penghantaran ke seluruh Malaysia.
Anda kini boleh mendapatkan Felinna Beauty Inch Loss pada harga HANYA RM55.00 sebotol. Harga ini termasuk kos penghantaran ke seluruh Malaysia
Kami yakin, pada bulan puasa ini, penggunaan produk Felinna Beauty Inch Loss ini mampu memberikan kesan yang lebih cepat. Jadi, anda jangan tunggu lebih lama lagi kerana promosi ini akan bermula dari 17/7/2013 sehingga 27/7/2013. J

ika anda mempunyai sebarang pertanyaan, sila berhubung dengan wakil kami iaitu Ms. Juliana Seth di talian 019-2099800.

Cepat, stok adalah terhad kerana kami yakin, promosi ini pastinya akan mendapat sambutan yang begitu menggalakkan.

Pastinya anda akan bergaya dengan fesyen kegemaran anda sempena Hari Raya nanti apabila anda berjaya mencapai potongan dan berat badan yang anda inginkan :)

Untuk menempah Felinna Beauty Inch Loss, sila klik button di bawah.

beli_sekarang  

Selamat menjalani ibadah puasa....

 
yatt_hamzah1
 
Salam hormat & Terima kasih

HAPPY HOUR SALE 16/7/2013

12:46 PG Dicatat oleh Juliana Seth

 

HAPPY HOUR SALE 16/7/2013 

Bermula dari jam 12:00 am hingga 11:59pm 

Siapa cepat dia dapat... Tawaran yang memang tak patut anda lepaskan...!!!

Untuk maklumat lanjut sila klik DI SINI 


Setiap utas jam tangan di dalam album ini hanya berharga RM50 SAHAJA termasuk kos penghantaran ke seluruh Malaysia. Tawaran sah pada 16/7/2013 dari 12am - 11:59pm. Siapa cepat dia dapat :)

p/s: Kotak jam disediakan PERCUMA
p/ss: Jam adalah Brand New
p/sss: Kalau tak beli memang rugi... boleh digayakan pada Hari Raya atau hadiahkan untuk yang tersayanggggg,,,

Call/sms/wasap 0192099800 Ms. Juliana :)

Salam hormat & Terima kasih

Tawaran menyertai perniagaan menjual jam tangan secara online

1:38 PG Dicatat oleh Juliana Seth

Jika anda telah membaca maklumat ini di Facebook, anda boleh terus klik pautan di bawah untuk mendaftar ATAU anda juga boleh terus membaca maklumat ini dan di bahagian bawah artikel ini, kami telah sediakan borang pendaftaran untuk anda isikan
Sila Klik Di Sini Untuk Mendaftar

Salam 1Malaysia,

Tawaran dibuka kepada mereka yang berminat untuk menyertai kami sebagai pemborong/dropshipper jam tangan lelaki dan wanita.

Kami telah menerima banyak sekali pertanyaan daripada para penguna Facebook yang ingin menjalankan perniagaan menjual jam tangan secara online mahu pun offline....

Di sini kami sediakan beberapa pakej atau program yang anda boleh sertai.

Pakej A - (RM500 dan anda akan menerima 11 utas jam tangan yang mempunyai permintaan yang tinggi)
  1. Pakej ini bernilai RM500 di mana dengan jumlah sebanyak itu, anda sudah boleh memulakan satu perniagaan internet dengan pantas dan menguntungkan. Ya, anda boleh setup perniagaan anda dan tak sampai sehari anda sudah boleh memulakan perniagaan internet anda.
  2. Pakej ini juga melayakkan anda untuk menjadi ahli dropship kami secara automatik dan anda juga boleh membeli daripada kami dengan harga pemborong walaupun anda hanya order satu barang sahaja.
  3. Kami juga akan memberikan tunjuk ajar bagaimana anda boleh berjaya dalam perniagaan ini. Seperti yang anda tahu, kami mempunyai pengalaman yang luas dalam bidang ini dan anda juga akan berjaya seperti kami. Kami akan membekalkan anda dengan tutorial secara online dan juga anda akan diajar secara personal coaching melalui PM, chat dan juga medium lain seperti wasap, sms dan panggilan telefon.
  4. Kami akan membekalkan anda dengan gambar-gambar produk jam tangan dan anda dengan mudahnya dapat terus menjual di laman Facebook mahupun blog anda.
  5. Pakej ini juga melayakkan anda untuk menyertai mana-mana program atau sales challenge  yang dianjurkan oleh kami.
  6. Jika anda tidak berjaya menjual walau seutas jam tangan dalam masa 3 bulan selepas menyertai pakej ini. Anda boleh memulangkan semula semua jam tangan tersebut dan wang anda akan dikembalikan secara penuh. Tapi percayalah, anda akan mendapati stok anda tidak mencukupi kerana permintaan yang tinggi :)
  7. Kos penghantaran semua stok yang anda pesan adalah PERCUMA ke seleruh Malaysia.

Pakej B - (RM300 dan anda akan menerima 6 utas jam tangan yang mempunyai permintaan yang tinggi)
  1. Pakej ini bernilai RM300 di mana dengan jumlah sebanyak itu, anda sudah boleh memulakan satu perniagaan internet dengan pantas dan menguntungkan. Ya, anda boleh setup perniagaan anda dan tak sampai sehari anda sudah boleh memulakan perniagaan internet anda.
  2. Pakej ini juga melayakkan anda untuk menjadi ahli dropship kami secara automatik dan anda juga boleh membeli daripada kami dengan harga pemborong walaupun anda hanya order satu barang sahaja.
  3. Kami juga akan memberikan tunjuk ajar bagaimana anda boleh berjaya dalam perniagaan ini. Seperti yang anda tahu, kami mempunyai pengalaman yang luas dalam bidang ini dan anda juga akan berjaya seperti kami. Kami akan membekalkan anda dengan tutorial secara online dan juga anda akan diajar secara personal coaching melalui PM, chat dan juga medium lain seperti wasap, sms dan panggilan telefon.
  4. Kami akan membekalkan anda dengan gambar-gambar produk jam tangan dan anda dengan mudahnya dapat terus menjual di laman Facebook mahupun blog anda.
  5. Pakej ini juga melayakkan anda untuk menyertai mana-mana program atau sales challenge  yang dianjurkan oleh kami.
  6. Jika anda tidak berjaya menjual walau seutas jam tangan dalam masa 3 bulan selepas menyertai pakej ini. Anda boleh memulangkan semula semua jam tangan tersebut dan wang anda akan dikembalikan secara penuh. Tapi percayalah, anda akan mendapati stok anda tidak mencukupi kerana permintaan yang tinggi :)
  7. Kos penghantaran semua stok yang anda pesan adalah PERCUMA ke seleruh Malaysia.

Pakej C - (RM50 dan anda akan didaftarkan sebagai egen dropship kami)
  1. Pakej ini bernilai RM50 di mana dengan jumlah sebanyak itu, anda sudah boleh memulakan satu perniagaan internet dengan pantas dan menguntungkan. Ya, anda boleh setup perniagaan anda dan tak sampai sehari anda sudah boleh memulakan perniagaan internet anda.
  2. Pakej ini juga melayakkan anda untuk menjadi ahli dropship kami secara automatik dan anda juga boleh membeli daripada kami dengan harga pemborong walaupun anda hanya order satu barang sahaja.
  3. Kami juga akan memberikan tunjuk ajar bagaimana anda boleh berjaya dalam perniagaan ini. Seperti yang anda tahu, kami mempunyai pengalaman yang luas dalam bidang ini dan anda juga akan berjaya seperti kami. Kami akan membekalkan anda dengan tutorial secara online dan juga anda akan diajar secara personal coaching melalui PM, chat dan juga medium lain seperti wasap, sms dan panggilan telefon.
  4. Kami akan membekalkan anda dengan gambar-gambar produk jam tangan dan anda dengan mudahnya dapat terus menjual di laman Facebook mahupun blog anda.
  5. Pakej ini juga melayakkan anda untuk menyertai mana-mana program atau sales challenge  yang dianjurkan oleh kami.
  6. Kos penghantaran semua stok yang anda pesan adalah PERCUMA.

Jadi, anda telah dipaparkan dengan satu peluang perniagaan yang sememangnya mempunyai potensi yang sangat cerah di Facebook mahupun medium lain di internet. Anda akan dibimbing oleh mentor yang berpengalaman iaitu Ms. Juliana Seth dan RD. Mereka sememangnya telah menjalan pendapatan lumayan di internet sejak tahun 2005 lagi.

Kami akan mempermudahkan sesi pembelajaran dan ianya sangat praktikal kerana bagi kami, apa yang penting anda boleh buat duit secara pantas dan banyak. Kami akan menyediakan pelbagai kemudahan kepada anda seperti chat group, blog dan juga perkhidmatan pelanggan yang boleh kami kata 24/7/365 :)

Jadi, marilah sertai kami dan jadilah perantis yang mampu mengembangkan perniagaan dari "zero ke hero". Tawaran ini adalah terhad kerana kami tidak boleh mengambil terlalu ramai perantis keran kami perlu memberikan fokus kepada setiap perantis di sini.

Kami akan pastikan pelaburan wang dan masa anda adalah berbaloi-baloi dan ini adalah masa yang sesuai kerana akan menjelang perayaan Aidilfitri tidak berapa lama lagi.

Jika anda memerlukan maklumat lanjut, sila hubungi Ms. Juliana di 019-2099800 atau RD di 012-7744400.
Tidak kira anda call, sms, viber atau wasap... pastinya panggilan anda akan kami jawab segera.

Untuk maklumat lanjut, sila layari https://www.facebook.com/On9WatchesCollections


Terima kasih
Sila isikan borang pendaftaran yang disediakan di bawah

Powered byEMF Survey


Salam hormat & Terima kasih


CHINESE NEW YEAR 2013 VERY SPECIAL OFFER

12:59 PG Dicatat oleh Juliana Seth

Salam hormat kepada semua pengunjung blog saya :)

 Ok, pada kali ini saya nak buat satu pengumuman... Sempena perayaan Tahun Baru Cina yang akan tiba tidak lama lagi... Juliana Seth's Gallery akan mengadakan satu promosi yang hebat... Promosi yang tidak akan anda jumpa di tempat lain... Malah, di Facebook pun, saya adalah merupakan peneraju dalam memberikan harga yang terbaik juga "value" kepada pelanggan saya..

Inilah tawarannya....

Bagi semua "handbag" berjenama yang saya paparkan di post kali ini.... Semuanya berharga RM90 sahaja termasuk kos penghantaran ke serata Malaysia.... Anda yang berada di Sabah dan Sarawak juga boleh order ya....

Ok, saksikan gambar-gambarnya :)
KOD: CNY2013/Handbag/1

KOD: CNY2013/Handbag/2

KOD: CNY2013/Handbag/3
 
KOD: CNY2013/Handbag/4
 
KOD: CNY2013/Handbag/5

 
KOD: CNY2013/Handbag/6
 


So, cantik-cantik tak gambar handbag di atas? Kalau cantik, tentu anda nak orderkan...?? :)

Macam mana nak order ya...?
Senang jer...  Sila klik DI SINI untuk mendapatkan order form.

Untuk makluman anda semua... stok adalah terhad.... Mungkin ketika anda sedang berfikir untuk membuat tempahan atau tidak....ada seseorang telah membelinya..... Jadi, order sekarang... anda pastinya ingin berurusan bisnes dengan saya...... ianya satu pengalaman yang hebat pastinya....

KLIK DI SINI untuk membuat tempahan....

Jika ada pertanyaan, sila email ke feedback@revolusidropship.com

Sampai ketemu lagi..... jaga diri :)

Salam hormat & Terima kasih

X'mas Sale 2012 - Perfume for him and her.. BEST OFFER!!!

12:12 PG Dicatat oleh Juliana Seth


Salam sejahtera,

Menjelang perayaan X'mas dan sambutan tahun 2013 tidak lama lagi, kami di Revolusi Dropship telah menyediakan anda satu program reseller khas untuk produk-produk berasaskan wangian, mandian dan losyen.
Pihak admin telah memuat naik album pewangi, mandian dan losyen di Facebook Revolusi Dropship dan untuk para reseller atau agen berdaftar, anda boleh salin album tersebut dan lakukan promosi di wall Facebook anda atau di mana sahaja yang anda suka.. Teruskan pembacaan anda kerana link(pautan)album-album tersebut berada di bahagian bawah artikel ini :) Tentang harga reseller atau agen, kami tidak akan paparkan di sini... ini kerana, kami ingin menjaga reputasi dan pasaran perniagaan anda. Kami tidak mahu "rahsia" mengenai incoming price diketahui umum. Jadi, kepada reseller atau agen, sila inbox/PM admin di Facebook untuk mengetahui harga agen... kami menunggu mesej anda...
Jadi, di kesempatan sempena musim sambutan X'mas, rasanya tentu ramai di kalangan anda, rakan atau pelenggan anda sedang mencari-cari hadiah yang istimewa untuk seseorang. Inilah masanya anda membantu mereka dengan memberikan mereka cadangan untuk membeli pewangi atau yang seumpamanya... di samping anda membantu mereka dalam memilih hadiah... anda juga berpeluang untuk menambahkan pendapatan melalui keuntungan runcit... Berikut adalah link(pautan)album gambar-gambar pewangi lelaki dan wanita serta losyen dan mandian... Sila klik pautan berikut:

~>Perfume for men

~>Perfume for her

~>Gift Set - Lotion & shower gel

Jika anda ada sebarang pertanyaan, sila inbox/pm admin di Facebook Revolusi Dropship atau melalui email di feedback@revolusidropship.com Pihak admin akan segera menjawab semua pertanyaan anda :)

Semoga berjumpa lagi...

Salam hormat. Admin
Salam hormat & Terima kasih

X'mas BIG SALE 2011- Year End SALE

11:40 PTG Dicatat oleh Juliana Seth



====================================================================================
Klik DI SINI Untuk Di Bawa Secara Terus Ke Album X'mas BIG SALE 2011. Anda Perlu Login Ke Akaun Facebook Anda Untuk Melihat Gambar-Gambar Tersebut.

Klik DI SINI Untuk Mendapatkan Order Form
====================================================================================

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia,

Apa khabar... Semoga anda sihat dan terima kasih kerana berada di sini :)

Ok, straight away.. u guys mesti nak tahu mengenai X'mas BIG SALE 2011 nie kan.?! Basicaly, saya sedang buat satu promotion yang really fantastic dan saya rasa anda semua pasti teruja nanti.

Promosi kali nie ada sedikit berbeza where as, u guys akan dapat more discount on the second and more items yang u beli...

Contoh macam nie:

Katakanlah Lisa Surihani ada nak beli beberapa jam dari saya dan jam-jam tu ada dalam album X'mas BIG SALE. Ok, let say dia nak beli 3 utas jam untuk dia gunakan sendiri dan selebihnya dia nak beri pada kawan-kawannya..

Jam-jam yang ada di Album X'mas BIG SALE nie semuanya berharga RM70 nett. So, kalau tanpa diskaun, sepatutnya Lisa kena bayar saya sebanyak RM210. Tetapi, oleh kerana jam-jam tu ada di dalam promosi... Maka, Lisa hanya perlu bayar RM70+RM50=RM50 = RM170 sahaja.. Lisa dah jimat RM40 :)

So, secara mudahnya.. anda juga boleh dapatkan diskaun seperti Lisa Surihani...pengiraan asas ialah..Jam yang pertama berharga RM70, dan setiap jam yang dibeli selepas itu adalah berharga RM50 setiap satu... tak kiralah anda beli 2 atau 10..yang penting kena beli lebih dari 1 unit dan MESTI DI DALAM SATU INVOIS...

Maksudnya, anda kena beli "one short" lebih dari satu unit. Kalau hari ini anda beli satu, esok lagi satu dan lusa lagi satu..anda kena bayar RM70 setiap satu...TAK DAPAT DISKAUN... Dan pembelian juga mestilah menggunakan alamat yang sama...tak boleh satu jam hantar ke Johor, satu lagi ke Kedah dan lagi satu hantar ke Sabah... Lisa Surihani beli 3 jam dan kesemua jam-jam tu dihantar ke rumah dia..selepas tu, dia nak beri pada kawan or sesiapa dan di masa juga tu terpulang pada dia.. yang penting, delivery address utk jam-jam itu adalah ke satu alamat sahaja :)

====================================================================================
Klik DI SINI Untuk Di Bawa Secara Terus Ke Album X'mas BIG SALE 2011. Anda Perlu Login Ke Akaun Facebook Anda Untuk Melihat Gambar-Gambar Tersebut.

Klik DI SINI Untuk Mendapatkan Order Form
====================================================================================



Dan...Lisa Surihani juga dapat paper bag yang cantik untuk jam-jam yang dia beli tu.. Anda pun boleh dapat juga paper bag seperti Lisa tu.. Untuk promosi kali ini..berapa unit jam yang anda beli pun...tak kira 1 unit atau 10 unit ker.. memang saya akan berikan PERCUMA paper bag..

So, kesimpulannya ialah:
1- Anda akan dapat diskaun yang terbaik jika anda beli lebih dari 1 unit jam tangan. Bolehlah anda hadiahkan kepada rakan-rakan or saudara mara..

2- Pembelian anda akan lebih bermakna lagi jika disertakan dengan paper bag yang cantik...So, nampak lebih menarik lagi jika anda hadiahkan kepada kawan or saudara mara...saya pasti, mereka mesti akan gembira.

Jadi, jangaan tunggu lagi sebab, jam-jam tu mempunyai stok yang terhad..Promosi akan berakhir pada 31-12-2011...Walaubagaimana pun, cuba elakkan membeli di saat akhir sebab nanti takut habis pulak..

Kalau ada apa-apa pertanyaan, sila call/sms saya di 019-2099800 (Juliana)

====================================================================================
Klik DI SINI Untuk Di Bawa Secara Terus Ke Album X'mas BIG SALE 2011. Anda Perlu Login Ke Akaun Facebook Anda Untuk Melihat Gambar-Gambar Tersebut.

Klik DI SINI Untuk Mendapatkan Order Form
====================================================================================

P/S: Jangan minta saya alamat atau no phone Lisa Surihani... Rahsia :)

Disclaimer/Penafian: Nama-nama yang dinyatakan di atas adalah sebagai contoh sahaja.




Salam hormat & Terima kasih

Top Seller - Mei 2011

12:07 PTG Dicatat oleh Juliana Seth




=========================================================
Klik DI SINI jika anda berminat untuk menyertai Koloni "Revolusi Dropship"
=========================================================

Salam sejahtera,


Di sini, kami ingin mengucapkan tahniah kepada para koloni yang telah mencapai "sales target" seperti yang telah ditetapkan..Seperti yang anda semua sedia maklum, sales target untuk melayakkan koloni menerima bonus 5% dari jumlah jualan bulanan ialah RM1000.

Setelah kami menilai performance anda semua di sepanjang bulan Mei 2011 yang lepas, kami dapati 5 ahli koloni telah berjaya bukan sahaja mencapai sasaran malah telah melepasi sasaran yang ditetapkan.

Maka, pihak admin dengan sukacitanya ingin mengumumkan nama-nama mereka di sini.


Tempat Pertama
Nama: NORHASDINAH BTE HJ ABDUL GHANI
Facebook ID: ena sakura
Koloni ID: RD00004
Jumlah Jualan: RM5236
5% bonus: RM261.80




Tempat Kedua
Nama: nutchana chob / ivy
Facebook ID: ivy chob
Koloni ID: RD00002
Jumlah Jualan: RM4375
5% bonus: RM218.75



Tempat Ketiga
Nama: Nazlinda bt Abdullah
Facebook ID: Nazlinda Abdullah
Koloni ID: RD00017
Jumlah Jualan: RM2310
5% bonus: RM115.50



Tempat Keempat
Nama: Zaidah Othman
Facebook ID: Zaidah Senai Shop
Koloni ID: RD00038
Jumlah Jualan: RM1860
5% bonus: RM93



Tempat Kelima
Nama: Fazila binti Isa
Facebook ID: Fazila De'shoppe / Fazila On9 Shoppe
Koloni ID: RD00027
Jumlah Jualan: RM1680
5% bonus: RM84



Sekali lagi pihak admin ingin mengucapkan tahniah kepada para koloni yang berjaya.
Kepada para koloni yang lain, anda juga berpeluang menerima bonus ini. Apa yang anda perlu buat ialah...mulakan tindakan sekarang dan jangan bertangguh lagi. Saya juga berharap agar lebih ramai lagi yang akan tersenarai di blog ini pada bulan depan.

Salam hormat;
RD

=========================================================
Klik DI SINI jika anda berminat untuk menyertai Koloni "Revolusi Dropship"
=========================================================

Salam hormat & Terima kasih